Hoe kunnen we samen meer bereiken?

Hoe kunnen we samen meer bereiken in de drie noordelijke provincies? Om daar achter te komen, organiseert Regio Noord op 7 oktober een ontmoeting gericht op kennismaking en uitwisseling tussen actieve IVN vrijwilligers en beroepskrachten. Zodat we elkaar leren kennen en beter weten te vinden. Met het doel om beter samen te werken aan onze IVN-missie: jong en ouder laten beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is.
Meer samenwerking, maar hoe? Daarover gaan we – aan de hand van enkele workshops – graag met elkaar in gesprek. Zodat we in gezamenlijkheid kunnen kijken wat er mogelijk is op de hoofdthema’s van IVN.

Kind & Natuur

Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat alle kinderen tijdens hun basisschooltijd in
contact komen met natuur?

Jongeren

Kunnen we de aandacht voor natuur en klimaat – een thema dat tegenwoordig bij veel
jongeren leeft – samen inzetten voor een groeiende jonge beweging?

Natuur in de Buurt & Gezondheid

Vrijwilligers staan midden in de leefgemeenschap van dorp of stad. Leefgemeenschappen die steeds vaker het belang en de voordelen van groen inzien en daarom ook graag zelf willen vergroenen. Hoe kunnen we samenwerken om natuur dichter bij mensen te brengen?

Natuur & Recreatie

Noord Nederland kent prachtige en unieke natuurgebieden, waaronder enkele Nationale Parken en Nationale Landschappen. Hoe laten we nog meer bewoners en recreanten de natuur beleven? Wat wordt er al georganiseerd en wat kunnen we nog meer of anders doen?

Meer informatie over de verschillende workshops lees je in de uitnodiging

Deze dag is een eerste stap naar een hechtere samenwerking. Het hele team van Regio Noord hoopt zoveel mogelijk enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten op 7 oktober in Bakkeveen! Zien we je daar? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier Samen meer Bereiken dag regio noord

Er is standaard een vegetarisch aanbod aanwezig. Geef hier dus alleen andere specifieke wensen aan.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waar
Nieuw Allardsoog
Jarig van der Wielen Wei 6
Bakkeveen
Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Diana Speelman

IVN Regio Noord

Ontdek meer over

Deel deze pagina