Zuid-Holland
Recreatie
Vanaf
dinsdag01nov202213:00

Doe mee met de cursus Gastheer van het Groene Strand Noordwijk-Katwijk

Ben jij een ondernemer in de buurt van de zee die je gasten graag een onvergetelijke tijd aan het strand wilt bieden? En wil je het verhaal van een levend, gezond en natuurrijk strand een plek  geven in jouw onderneming? Word dan Gastheer/Gastvrouw van het groene strand! Dit najaar organiseert IVN Natuureducatie een cursus Gastheer van het Groene Strand voor horeca- en recreatieondernemers in Katwijk en Noordwijk en omgeving.

Aanmelden

Wie deze cursus zeker niet mag missen

Alle medewerkers van bedrijven en instellingen die met enthousiasme werkzaam zijn in horeca en recreatie in Noordwijk, Katwijk en omgeving. Ook ondernemers en medewerkers uit Leiden, Den Haag, de bollenstreek, etc. zijn van harte welkom. Dus heb je een strandpaviljoen, hotel, camping, B&B, theetuin, restaurant of een verhuurbedrijf? Bied je activiteiten aan of verkoop je streekproducten? Doe mee en leer meer over Het Groene Strand.

Doe mee!

  • Data: 1 en 15 november
  • Tijd: 13.00 – 17.00 uur
  • Waar: locaties in de omgeving van Noordwijk – Katwijk
  • Aantal deelnemers: 15-25 (vol is vol)
  • Kosten: € 40 (normaal tarief € 250, dankzij een bijdrage van het groene strand kunnen we deze 2-daagse cursus tegen sterk gereduceerd tarief aanbieden)
  • Aanmelden en meer informatie: www.ivn.nl/groenestrandnoordwijkkatwijk

Algemene informatie

dinsdag 1 november 2022 - 13:00 tot dinsdag 15 november 2022 - 17:30
Locatie: 
Omgeving Katwijk - Noordwijk
Nederland