Workshop Storytelling

Sinds er taal iszijn er verhalenVerhalen zijn een krachtig en effectief middel om mensen te raken en te verbinden. Hoe kan je als IVN Natuurgids storytelling inzetten om jouw boodschap over de bühne te brengen? Welke ‘kapstokken’ kun je gebruiken voor jouw verhaal? Hoe blijven mensen aangehaakt? Dat zijn vragen die tijdens de workshop storytelling centraal staan. Een fijne mix van oefeningen, uitwisseling en theorie zorgt ervoor dat je na deze workshop vol ideeën aan de slag gaat!

De workshop wordt gegeven door Storytelling-expert Anne Mara Sillevis Smitt en vindt plaats op 4 maart op het Landelijk Bureau van IVN in Amsterdam. Tip: combineer de workshop met een bezoek aan de Hortus Botanicus, onze buren! De workshop is gratis voor IVN’ers, wel eigen lunch meenemen.

* Let op: Deze workshop zit vol! Je kunt deze workshop ook volgen op vrijdag 24 maart, zelfde trainer, zelfde locatie en tijd. Deze workshop is toegankelijk voor alle groene vrijwilligers, aanmelding kan via De Groene Academie.

Ontdek Mos met natuurgids Susan in de Op Padcast #3 04 maart 2023 - 10:00
Wanneer
zaterdag 04 maart 2023
10:00 tot 15:30
Waar
IVN Natuureducatie Landelijk Bureau
Plantage Middenlaan 2c
1018 DD Amsterdam
020 6228115 Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis (eigen lunch mee)
  • Aanmelden verplicht: Ja

Teuni Verploegh

Communicatieadviseur IVN Landelijk Bureau

Ontdek meer over

Deel deze pagina