Over Bosje hier & Bosje daar

Bosje hier

Iets goed doen voor de natuur dichtbij én de natuur verder weg? Dat kan nu met 'Bosje hier & Bosje daar'. Een pakket met inheemse boompjes en struiken voor 3m2 oppervlakte tuin. Voor elk pakket plant het Wereld Natuur Fonds bovendien drie bomen in het Atlantisch Regenwoud in Brazilië. Goed voor de vlinders in jouw tuin én goed voor de jaguar in het regenwoud.

Bosje daar

Door ontbossing zijn we de helft van de bossen op aarde verloren. Om de aarde leefbaar te houden moeten we bossen beschermen en herstellen. Hier én daar. Voor elk verkocht minibospakket planten we drie bomen in het Atlantisch regenwoud in Brazilië. Dit bijzondere regenwoud herbergt een groot aantal diersoorten, de kleurrijkste vogels en ruim 400 verschillende soorten bomen. Helaas raken we dit prachtige bos in een alarmerend tempo kwijt. Daarom richten we ons op de bescherming en herstel van de bossen in dit gebied.

Met een bosje hier draag je bij aan een bosje daar

Het minibospakket is een samenwerking tussen IntratuinWereld Natuur Fonds, Tuinbranche Nederland en IVN Natuureducatie waarmee je iets goeds doet voor de natuur en voor je eigen tuin.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties meld je dan aan voor de Mens & Natuur nieuwsbrief.