Cursus Natuur Schetsen

Cursus Natuur Schetsen

Noordwest-Overijssel 11 februari 2022

Stel je voor dat je op een mooie plek in de natuur bent. Je wilt dat moment graag vastleggen door er een foto van te maken! Maar is het niet veel leuker om er een schets van te maken? Schetsen intensiveert bovendien je ervaring. Met het volgen van deze cursus en wat eenvoudige middelen krijg je al snel de smaak te pakken. Een vergezicht, maar ook een detail, een bloem of een insect is mogelijk. De cursus is geschikt voor elk niveau.

5 middagen in het voorjaar van 2022

De begeleiding van de cursus: ‘Natuur schetsen’ is in handen van Rietje Veltkamp, die ervaring heeft en een kunstopleiding heeft gevolgd. In verband met pandemie is de groepsgrootte vastgesteld op max. 8 personen. In overleg kiezen we de locaties, bijvoorbeeld de Vogelkijkhut Meenthebrug.

Data en tijd

5 dinsdagmiddagen: 19/04, 26/04, 03/05, 10/05, 17/05 van 14.00 tot 16.00 uur. De data zijn onder voorbehoud. Als er een middag niet doorgaat wordt die indien mogelijk ingehaald.

Kosten en materiaal

€30,00 incl. cursusboekje. Voor basismateriaal kan worden gezorgd tegen de aanschafprijs en is afhankelijk van de keuze van de cursist. Het zelf meenemen van materiaal is natuurlijk ook mogelijk. Rietje kan vooraf adviseren via e-mail of telefonisch.

Handig om mee te nemen

Als je een klapstoeltje o.i.d. hebt is het handig om die mee te nemen. Er zijn er 2 beschikbaar. Verder een waterflesje en potje en een mengbordje, als je wilt schilderen. Handig kan zijn een harde ondergrond, bijvoorbeeld een stuk karton/hardboard/mdf op ruim A4-formaat en een papierklem of knijpers. Daar klem je dan je papier of schetsboek op.

Contact en opgeven
Vragen stellen en jezelf opgeven kan via: info@rietjeveltkamp.nl en telnr. 0521-857735.

Deel deze pagina