Korren strand Heemskerk

Ontdek wat er in zee leeft   VOLGEBOEKT

Korren

In ongeveer 1,5 uur gaan wij samen korren met het kornet en ontdekken we welke bijzondere dieren er in zee leven. Een kornet is een soort sleepnet wat in dit geval vanaf het strand wordt voortgetrokken. Al trekkend komen zeediertjes in het net. Vervolgens kijken we op het droge samen naar de vangst. Het is altijd spannend wat er in het net zit. Doe mee en laat je verrassen door de geheimen van de Noordzee.

Kinderen moeten wel 1 volwassene meenemen. Trek schoenen/ laarzen/sandalen aan die nat mogen worden.Strandwandeling

Wanneer: Zondag 4 juni 2023 12:00

Waar: Verzamelpunt ter hoogte van strandpaviljoen “de Vrijheit” op het Heemskerkse strand bij de groene IVN beachvlag aan de vloedlijn.

Het Heemskerkse strand is alleen met de fiets te bereiken. Je kunt hier komen via de ingang van de duinen bij Geversduin of via de ingang tegenover de patatoloog (aan de Rijksstraatweg in Heemskerk) en dan de bordjes “strand Heemskerk” volgen. Voor de duinen is een toegangskaart vereist, te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied.

De maximale groepsgrootte van ca. 20 personen is bereikt. Je kunt je niet meer aanmelden. In juli en augustus gaan wij weer korren. Hou onze website in de gaten.

 

 

Korren strand Heemskerk
Waar
Strandpaviljoen “de Vrijheit”
Kruisbergstrand
1969 MR Heemskerk Heemskerk
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina