Over Lelystad

Lelystad is een natuurrijke stad. Je hoeft maar een paar stappen buiten de deur te doen en je staat er midden in. Het IVN is genieten van bomen waar de wind door blad en takken ruist op een warme zomerdag, van geurige bloemen die volop vlinders trekken, blij zijn dat je zomaar tien soorten vogels spot in je tuin, genieten van al het lekkers dat je kunt oogsten in het Lelystadse groen, dieren ontdekken die onder het water leven… 

Het IVN is, als je dat leuk lijkt, óók: helpen om die mooie natuur nog mooier te maken door zelf de handen uit de mouwen te steken, nestkasten op te hangen om vogels een handje te helpen, met een schoolklas op struintocht door de natuur te gaan. 

Als je dat aanspreekt willen wij, van het IVN, je graag als lid verwelkomen! De Lelystadse natuur is eigenlijk niet te betalen zo mooi, maar een lidmaatschap van het IVN kost ongeveer de prijs van één ijsje per maand. Daarvoor mag je (over het algemeen) gratis deelnemen aan excursies en je kunt (ook gratis) naar avonden over onderwerpen als otters en bevers, vleermuizen en vissen. Je krijgt 4x per jaar het interessante afdelingsblad Flevolacus vol (natuur-)nieuwtjes in de bus én het landelijke IVN magazine Mens en Natuur.

Lees verder bij Lid of donateur worden.

Op- en aanmerkingen of interessante nieuwtjes voor de website sturen naar de webmaster

U kunt ook ons volgen op Facebook en Twitter