Samenwerking

Onze partners in de infoschuur van het GNR.
 

 

KNNV afdeling Gooi  
  Het Goois natuurreservaat  
  Naerdincklant Archeologie Gooi- en Vechtstreek  
  Omgevingseducatie Gooi, Vecht- en Eemstreek  
  Vogelwerkgroep Het Gooi en omstreken  
  Vrienden van 't Gooi  

Onze sponsors
 

Theehuis 't Bluk.

Het idyllisch gelegen restaurant, in het hartje van het Gooi gelegen aan de rand van de hei biedt U een heerlijk rustpunt’. U laat zich omringen door de natuur onder het genot van onze specialiteiten.
Of U even op adem wilt komen met een kopje koffie, thee of een glaasje wijn, of wat langer wilt genieten van onze menu kaart, Theehuis ’t Bluk heeft deze oase van rust en gezelligheid dagelijks te bieden.

Goodyfood Hilversum

Organic, tasty, good, fresh. Dat is waar Goodyfood voor staat. Al dat goeds presenteren we graag in een eigentijdse en vooral "lekkere" winkel vol sfeer. Daarbij willen we u elke dag opnieuw inspireren met good food en goody goods. Want wij geloven dat GOOD FOOD en FEELING GOOD met elkaar verbonden zijn. Daarom vormen 'smaak', 'duurzaamheid' en 'wellness' de basis voor het complete en vooral bijzondere assortiment van Goodyfood.

J & A van der Wardt

De website van Gebroeders J & A van der Wardt is het webadres voor al uw tuin- en dierenbenodigdheden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige meststoffen, huisdierenproducten en andere tuin- en dierenbenodigdheden.
U vindt Gebroeders J & A van der Wardt in het Noord-Hollandse Laren, op de hoek van de Sint Janstraat en de Zijtak.

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg

Drink- en eetgelegenheid Tafelberg is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide in Blaricum. Vooral in de weekeinden wordt er veel gewandeld en is het de hele dag een gezellig gebeuren. De Tafelberg is een drink- en eetgelegenheid met vele mogelijkheden, voor ieder moment van de dag is er een speciale menukaart. De keuken is dagelijks, dus ook in het weekend, geopend van 9.00 tot 22.00 uur. Op zoek naar een leuk restaurant in Blaricum? Kom dan ervaren wat de Tafelberg te bieden heeft!