Fotowedstrijd "het feest van de natuur "

In het kader van het 50 jarige jubileum van IVN De Bilt organiseren we een fotowedstrijd met een aantal leuke prijzen! Voor deze  wedstrijd zijn we op zoek naar unieke natuurfoto’s waarop het feest van de natuur is vastgelegd.  En dan speciaal de natuur van dicht bij huis; het liefst uit de regio De Bilt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kever met mooie felle kleuren, een boom vol herfstbladeren of een spelend kind in de natuur.

Je kunt meedoen door jouw unieke foto voor 21 oktober te mailen naar communicatie@ivndebilt.nl onder vermelding van “fotowedstrijd het  feest van de natuur ”.  Verder vragen we je een korte toelichting te geven op je foto (maximaal 12 woorden). De ingezonden foto’s worden beoordeeld op feestelijkheid, originaliteit en creativiteit. Op 8 november 2018, de jubileum datum van IVN De Bilt worden de winnaars bekend gemaakt.
Naast een juryprijs is er ook een publieksprijs. De winnaars ontvangen een ingelijste afdruk van hun winnende foto en een handboek natuurfotografie. Daarnaast worden de winnaars  getrakteerd op een feestelijke taart!  

Wil je meedoen?  Alle details (spelregels en voorwaarden) kun je hier bekijken.
 

DE INZENDINGSTERMIJN IS GESLOTEN

Alle 44 inzendingen zijn te bewonderen op ons webalbum:

Zie ook het nieuwsbericht over de uitslag van de fotowedstrijd.