Terugblik Nieuwjaarsborrel & PubQuiz van 7 januari

Terugblik Nieuwjaarsborrel & PubQuiz van 7 januari

Amsterdam 26 januari 2022

7 januari was maar weer het bewijs dat IVN’ers het op verschillende manieren gezellig met elkaar kunnen hebben, ook al ontmoeten we elkaar natuurlijk het liefst in het groen. Voorzitter Jacky heet iedereen welkom, Quiz Master Naomi heeft een biertje bij de hand en we zijn er helemaal klaar voor! Wil jij ook de PubQuiz met leuke Amsterdamse natuurvragen nog doen? Je vindt de Quiz hieronder.

Nieuwjaarsborrel en Pubquiz

Iedereen comfortabel achter z’n scherm met een drankje erbij en Quizen maarrrrr! Na het welkom van voorzitter Jacky is het dan tijd om te testen wie er bij de meeste excursies was en daar het beste heeft opgelet. Quiz master Naomi zit ingebouwd tussen haar pannekoekenplanten en is ready to go!

IVN Amsterdam Pubquiz voorbeeldvraagDe vragen en foto’s blikken terug op een fantastisch IVN Amsterdam jaar en alle leuke dingen die we met elkaar gedaan en gedeeld hebben. Want weet je nog die keer bij Rowin de Compostier in Diemen? Of de foto wandeling van Naomi met Framing Urban Nature in Nieuw-West? Of het rondje over het Gert Snoei pad?  We hebben het allemaal (althans het meeste) nog een keer voor je op een rijtjes gezet. 

Iedereen deed zo enhousiast mee en er was genoeg ruimte om ook tussendoor gezellig bij te kletsen. We waren dan ook wel een klein uurtje uitgelopen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken!

Winnaars

En bij een echt Pubquiz horen er natuurlijk winnaars en een mooie prijs. En waar maken we IVN’ers nou blijer mee dan met een biologische geteelde plant?

* TROMGEROFFEL*

De experts van van het IVN Natuur in Amsterdam jaar 2021 zijn….
Brenda en Laura van het websupportteam, Ramona onze communicatie fotografe, Micheal en NIcky! GEFELICITEERD!

Ach, natuurlijk verlangen we naar in het echt samenkomen in de natuur of een bruine Amsterdamse kroeg… Maar wat was het weer gezellig!

Link naar de PubQuiz

Heb je het moeten missen en wil je zelf graag ook nog een poging wagen of terug blikken? Klik dan hier om de Pubquiz te maken!

Winnaar_IVN_Amsterdam_PubquizFoto:  winnares Nicky Baarveld in haar woning in Buitenveldert met haar PubQuiz prijs: de Haworthia Big band.

Deel deze pagina