Ervaring koplopers

Linda (28 jaar)

Nature Bit: Rewilding

“In 2021 deed ik mee aan een Nature Bit weekend en dit heb ik als een van de leukste weekenden van het jaar ervaren. Daarom wilde ik meer betrokken bij Nature Bits raken. Samen met een groep van vier anderen zijn we aan de slag gegaan om twee dagen over het thema Rewilding te organiseren. Ik vond het een heel erg leuk proces, omdat je met mensen in contact komt, die normaal niet in je ‘bubbel’ zitten. Ook is iedereen intrinsiek gemotiveerd en wil dit ook écht doen. Tijdens de dag zelf merkte ik eigenlijk pas hoe vertrouwd iedereen al met elkaar was geworden en het lijkt me leuk om zo nu en dan nog eens samen te komen voor een borrel. Voor mij voelt het echt als een buitenkans om aan dit traject mee te hebben mogen doen, omdat ik leuke nieuwe mensen heb ontmoet, heb geleerd over hoe de groene wereld in elkaar steekt en natuurlijk ook over de ins en outs van Rewilding.” 

Jan (27 jaar)

Nature Bit: Dark Sky

Nature Bits

“Als koploper heb ik de Nature Bit Dark Sky mogen organiseren op Texel. Bij het organiseren van een Nature Bit komt van alles kijken. Je duikt een thema in, denkt een programma uit, en staat met verschillende partijen in contact. Eigenlijk organiseer je een klein evenement!”

 

 

 

 

Lisa Marijke (23 jaar)

Nature Bit: Natuur & Gezondheid

Nature Bits“Als koploper mocht ik samen met een fantastisch team twee Nature Bits organiseren over natuur en gezondheid. Met Nature Bits hebben we een programma opgezet dat aansloot op mijn eigen interesses en studie. Daarnaast heb ik inspirerende nieuwe mensen mogen ontmoeten en heb ik mij verder kunnen ontwikkelen door aan verschillende cursussen mee te doen.”

Vera 

Nature Bit: Natuur & Gezondheid

Nature Bits“Het leukste aan Koploper zijn vond ik om een goede samenwerking te stimuleren binnen ons Nature Bit team. En samen te onderzoeken hoe we bij ieder teamlid diens kracht en talenten naar boven konden halen om zo een geweldige Nature Bit neer te zetten.”