Moestuinieren voor beginners

Inschrijving opleiding moestuincoach Noord-Holland geopend

Noord-Holland 1 juni 2023

Weet jij al veel over natuurlijk moestuinieren? Droom je ervan om je kennis en ervaringen te delen met kinderen? Doe dan mee met de opleiding ‘Moestuincoach’. Deze opleiding wordt georganiseerd door Jong Leren Eten Noord-Holland, Velt en IVN Natuureducatie.

De komende jaren wordt de vraag van scholen en kinderopvang om met hun leerlingen te moestuinieren steeds groter. Dankzij diverse impulsen van Jong Leren Eten worden scholen gestimuleerd om moestuinieren op te nemen in het onderwijsprogramma. Alleen niet iedere leerkracht heeft groene vingers! Daarom is er behoefte aan moestuincoaches die scholen en kinderopvang kunnen bijstaan. Dat kan op het schoolplein, nabij de school in bijvoorbeeld een volkstuin of een buurttuin, op het erf van een boer, in een tuin bij een zorgcentrum voor ouderen of misschien wel in jouw eigen tuin?

De praktijkgerichte opleiding Moestuincoach start in september en bestaat uit vier trainingsdagen. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor deze opleiding, wil je meer weten over de inhoud, de kosten en wat je na de opleiding gaat doen? Klik dan op de groene button!

 

Meer info en aanmelden opleiding Moestuincoach

 

Deel deze pagina