Nationale Postcode Loterij

IVN Natuureducatie is al sinds 1996 één van de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij. Met een jaarlijkse ruimhartige gift steunt de Loterij het werk van IVN. IVN bedankt de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers voor deze belangrijke en nodige bijdrage aan ons werk voor mens en natuur.

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.  Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen ruim 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is 8 miljard euro aan mens en natuur geschonken. . IVN Natuureducatie en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

cheque Nationale postcode loterij

Bijzondere projecten

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft IVN ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Lees hieronder meer over deze projecten.

De Postcode Loterij helpt

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,8 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. En steunen daarmee de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij.

Kijk voor meer informatie op www.postcodeloterij.nl