Nationale Postcode Loterij

IVN Natuureducatie is al sinds 1996 één van de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij. Met een jaarlijkse ruimhartige gift steunt de Loterij het werk van IVN. IVN bedankt de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers voor deze belangrijke en nodige bijdrage aan ons werk voor mens en natuur.

Tijdens het Goed Geld Gala in 2020 keerde de Nationale Postcode Loterij een recordbedrag van € 376 miljoen uit. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor goede doelen organisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is € 6,2 miljard aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven. IVN ontving dit jaar maar liefst € 1.350.000. Wij zijn daar ontzettend dankbaar voor.

cheque Nationale postcode loterij

Bijzondere projecten

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft IVN ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Lees hieronder meer over deze projecten.

De Postcode Loterij helpt

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,8 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. En steunen daarmee de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij.

Kijk voor meer informatie op www.postcodeloterij.nl