Wassenaar - Duingebied Meijendel

Meijendel is een schitterend duin-bosgebied met enkele mooie waterplassen. Het ligt tussen Den Haag en Wassenaar aan de Noordzee. Door de grote gevarieerdheid heeft het iets sprookjesachtigs en dat deed een van de deelnemende kinderen tot de uitspraak komen: “Het lijkt hier wel het paradijs”.

Scholen
Deze locatie van Het Bewaarde Land richt zich op scholen uit Leiden en omgeving. De kosten per leerling bedragen € 38,00 (incl. BTW). Vervoer van en naar Het Bewaarde Land is niet inbegrepen in de prijs.
Let op! Voor deze locatie is een wachtlijst voor scholen.

Partijtjes en excursies
De locatie Meijendel Wassenaar verzorgt ook kinderpartijtjes en excursies (klik hier voor meer info). 

De Vrienden van het Bewaarde Land
Het Bewaarde Land maakt graag nieuwe vrienden! Word daarom Jeugdlid, Donateur of Sponsor. De Vrienden van Het Bewaarde Land steunen het Bewaarde Land-programma met woorden en daden (klik hier voor meer info).

Contactpersoon
Hugo Bakker - hugorobertbakker@ziggo.nl - 071 5123891.

Route
Regio Duin en Rijnstreek - Meijendel. U komt met de auto dicht in de buurt van de locatie als u het adres van de pannenkoekenboerderij Meijendel invoert: Meijendelseweg 36, 2243 GN Wassenaar. Op de Meijendelseweg passeer je 2 maal een slagboom, direct voorbij de 2e slagboom is het parkeerterrein waar Fleur op u wacht.

Noodnummer
Tijdens de Bewaarde Landdagen is deze locatie mobiel te bereiken via 06 2393 8393 (vanaf een half uur voor aanvang van het programma).

Dunea
Het bedrijf Dunea (drinkwaterproducent en natuurbeheerder) verleent sinds 1993 toestemming aan Het Bewaarde Land om het programma in Meijendel uit te voeren. We zijn nog altijd heel dankbaar dat we in zo’n mooi gebied Het Bewaarde Land mogen draaien. Dunea steunt ons niet alleen op diverse manieren, maar is ook sponsor van Het Bewaarde Land.