Kom in actie voor de natuur

Voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar oud

Klimaatverandering. Verlies van biodiversiteit. Stikstofproblematiek. Hittestress. Plastic afval. Ze zijn veroorzaakt door menselijk gedrag. En toch heeft de natuur mensen nodig om weer te kunnen bloeien. Mensen zoals jij. Mensen die geloven dat biodiversiteit wél kan herstellen. Dat we klimaatverandering kunnen verminderen. Dat natuurlijke ecosystemen kunnen floreren als tevoren. Wij staan naast iedereen die het verschil wil maken. Omdat de natuur daar recht op heeft, en omdat het wél anders kan. Ben jij één van die mensen? Kijk hier wat jij kunt doen!

Wat kan ik doen?

Zet jouw talent in om te werken aan duurzame doelen. Samen met andere gelijkgestemden. Een leerzame ervaring die ook nog eens goed staat op jouw CV. Zeker als jij straks in de groene sector aan de slag wilt en je netwerk wil vergroten. Groene organisaties kunnen jouw frisse blik goed gebruiken. Samen kunnen we het verschil gaan maken.  

Zet duurzame doelen om in daden deze herfst

Groen Traineeship

Zet je tanden in een groen en duurzaam vraagstuk en ga samen met een groep gelijkgestemden op zoek naar slimme en creatieve oplossingen. 

Nature bit

Zet jouw organisatietalent en creativiteit in bij een groene organisatie. Zo krijg jij nog meer jonge mensen enthousiast voor de natuur. 

Flexpool

Een dag de handen uit de mouwen steken? Lekker buiten aan het werk om de natuur een handje te helpen? Brabantse Natuurorganisaties kunnen jouw hulp goed gebruiken. 

Vertel mij meer!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen twee weken contact met je op. 

Meer over...

Groen Traineeship

Voor wie: jonge mensen van 18 – 30 jaar die iets willen doen voor natuur, landschap of milieu.

Hoeveel tijd kost het: In de lente en herfst is de tijdsinvestering ongeveer 1 dag in de week gedurende vier maanden (in totaal zo’n 100 – 120 uur). In de zomer geldt ongeveer 80 uur tijdsinvestering in een kortere periode van 3-5 weken.

Wanneer: Elke lente, zomer en herfst zijn er nieuwe Groen Traineeship projecten. De periodes om je aan te melden zijn:

  • Vanaf december aanmelden voor Groen Traineeship projecten in de lente (februari – juni)
  • Vanaf april aanmelden voor Groen Traineeship projecten in de zomer (juli – augustus)
  • Vanaf juni aanmelden voor Groen Traineeship projecten in de herfst (september – januari)

Nature Bit

Voor wie: jonge mensen van 18 – 30 jaar die zich willen verdiepen in natuureducatie en anderen willen enthousiasmeren zich in te zetten voor een groene toekomst door inspirerende events te organiseren.

Hoeveel tijd kost het: gedurende 11 weken komt jullie koplopersteam wekelijks samen

Wanneer: Gedurende het jaar. Bekijk onze vacatures.


Flexpool

Voor wie: jonge mensen van 18 – 30 jaar die zich willen verdiepen in natuureducatie en anderen willen enthousiasmeren zich in te zetten voor een groene toekomst door inspirerende events te organiseren

Hoeveel tijd kost het: Per activiteit minimaal een halve dag (4 uur)

Wanneer: Flexibel in te delen. Bekijk onze activiteitenpagina