Weer op avontuur in Het Bewaarde Land

Heeft jouw klas eerder meegedaan aan Het Bewaarde Land? Dan kan je eenvoudig een nieuwe serie reserveren via onze planningssite.

Kinderen met wachter in het gras tijdens Het Bewaarde Land

Hoe plan ik deelname aan Het Bewaarde Land?

Het reserveren van een serie doe je eenvoudig via onze planningssite. Per klas is één account nodig. Heb je nog geen account? Neem contact op met je locatiecoördinator.


Snel naar instructies voor:


Eerste gebruik

Nadat we een account voor je hebben aangemaakt ontvang je van ons een mail met je gebruikersnaam. Daarna dien je zelf nog een wachtwoord aan te maken. Ga naar de planningssite en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Er verschijnt een extra veld. Vul hier de gebruikersnaam die je van ons hebt ontvangen in.

Je ontvangt nu (via het algemene e-mailadres van de school én je persoonlijke schoolmail) een mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Volg de instructies uit de mail en website op en maak een nieuw wachtwoord aan.

Lukt dit niet? Neem dan contact op met je locatiecoördinator.

Startscherm

Nadat je hebt ingelogd krijg je een overzicht met:

 • Schoolgegevens
  Controleer of de gegevens van jouw school en klas kloppen en pas deze indien nodig aan.
 • Geplande serie
  Nadat je een serie hebt gereserveerd zie je de gegevens hier terug.
 • Serie kiezen
  Hier reserveer je een serie. Je voorkeurslocatie staat standaard ingevuld. Daarnaast kun je nog twee andere locaties toevoegen om te kijken welke data beschikbaar zijn.

Een serie reserveren

 • Ga naar het kopje ‘serie kiezen’ op het startscherm.
 • Optioneel: vul extra locaties in waar je met jouw klas naartoe zou willen. Je voorkeurslocatie staat standaard ingevuld. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare locaties.
 • Klik op ‘zoeken’. Je krijgt nu een overzicht van de data waarop series mogelijk zijn.
  Toelichting: Iedere rij is een serie. Dag 1, 2 en 3 zijn de buitendagen in Het Bewaarde Land.
 • Kies een serie uit en reserveer deze door het bolletje onder de kolom ‘kies’ aan te klikken en bevestig deze keuze door op de blauwe knop ‘aanpassen’ te klikken.
 • Je ontvangt nu een bevestigingsmail met de gekozen locatie en data en informatie over het vervolg. Je kunt de serie ook terugzien op het startscherm van je account. Hier vind je ook informatie over de locatie, contactgegevens van de locatiecoördinator en – nadat de vrijwilligers ingepland zijn – van de dagcoördinator.

Inloggegevens vergeten

Weet je de gebruikersnaam van jouw account niet meer? Stuur dan een mailtje naar hetbewaardeland@ivn.nl en vermeld hierin de klas en leerkracht. Indien je alleen je wachtwoord vergeten bent kan je deze opvragen via de procedure ‘wachtwoord vergeten’ (zie instructies voor eerste gebruik).

Vragen?

Neem contact op met je locatiecoördinator of mail naar hetbewaardeland@ivn.nl