Het Bewaarde Land
Kind & Natuur
Op
zaterdag19sep202009:30

Opleiding tot Wachter van Het Bewaarde Land

Drie heerlijke speelse, spannende maar vooral erg leerzame dagen in Het Bewaarde Land. Dat hebben veel kinderen uit Brabant al beleefd in groep 4, 5 of 6.  Met de hele klas op avontuur in Het Bewaarde Land waarbij je al je zintuigen gebruikt, beestjes zoekt en in bomen klimt. Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Ook komend schooljaar, 2020 -2021, willen we weer veel klassen uit Brabant ontvangen. Dat lukt alleen als we genoeg vrijwillige wachters vinden om de kinderen te begeleiden tijdens dit avontuur. 

Kom jij ons helpen?

Heb jij ervaring in het begeleiden van kinderen en wil je jouw liefde voor de natuur met ze delen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsproject van IVN. Als wachter maak je kinderen op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten, allerlei planten en dieren leren kennen, de kringloop onderzoeken, sluipspelletjes doen en nog veel meer. 

Opleidingen tot wachter zaterdag 19 september

Op zaterdag 19 september 2020 is er weer een opleidingsdag. Deze opleiding bestaat uit een intensieve training op de Bewaarde Landlocatie in Udenhout / de Drunense Duinen gevolgd door een stage op een van de Bewaarde Landlocaties als hulpwachter bij een ervaren wachter. De opleidingsdag duurt van 9:30 tot 15:30 uur. Na de opleiding bepaal je zelf hoe vaak je een groepje kinderen wilt begeleiden en op welke locatie. 

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan als wachter van Het Bewaarde Land en neem deel aan de opleiding. Meer informatie over Het Bewaarde Land vind je op onze website: www.hetbewaardeland.nl

Algemene informatie

vrijdag 3 juli 2020 - 09:30 tot 15:30
Locatie: 
Het Bewaarde Land in de Drunense Duinen
Nederland
Contactpersoon: