Het Bewaarde Land
Natuur
Vanaf
vrijdag28mei202111:00

NLdoet in Het Bewaarde Land

Help mee klussen!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei wordt NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, weer georganiseerd. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Het Bewaarde Land is er een en ander te klussen:

28 mei - Bouwkeet opknappen in Stadsbos013 Tilburg

Het Bewaarde Land zal vanaf najaar 2021 ook in het Tilburgse Stadsbos plaatsvinden. Voor de locatie in gebruik kan worden genomen, moet het huisje van Fleur worden opgeknapt en ingericht. Om de bouwkeet klaar te maken zoeken wij timmermannen/-vrouwen, houtzagers en kunstenaars! Of gewoon een stel fanatiekelingen die - conform coronamaatregelen - een middagje willen klussen.

Meer informatie en aanmelden

 

29 mei - Opknappen tafels en banken in Natuurgebied de Kampina

Jaarlijks bezoeken ruim 300 leerlingen Het Bewaarde Land in natuurgebied de Kampina. Niet geheel verrassend, is de ontvangstlocatie van dit programma - na 15 jaar in de buitenlucht - toe aan een hele flinke opknapbeurt! Dus ben je timmerman, schilder, dakbedekker of schoonmaker: deze klus biedt voor iedere wat wils! Afhankelijk van de kennis, kunde en wensen van het klusteam zullen de prioriteiten worden opgesteld.

Meer informatie en aanmelden

Algemene informatie

vrijdag 28 mei 2021 - 11:00 tot zaterdag 29 mei 2021 - 16:00
Contactpersoon: