Groen Traineeship
Groen Traineeship
vrijdag12mrt2021

Groene organisaties opgelet! Kom naar de Groen Traineeship inspiratiesessie op 1 april

Wil je op een leuke manier enthousiaste jongeren bij je organisatie betrekken? En tegelijkertijd je groene project een boost geven? Doe dan mee met het Groen Traineeship! Je kunt als groene organisatie nu meedoen door een project in te dienen. Wist je dat je project voor ca. 2/3 gefinancierd worden door het Groen Traineeship?

Inspiratiebijeenkomst op 1 april

Om je meer te vertellen over wat het Groen Traineeship inhoudt en tegelijkertijd praktisch aan de slag te gaan met je ideeën voor een project, organiseren we op 1 april een inspiratiebijeenkomst. Deze bijeenkomst bestaat uit twee onderdelen waar je naar eigen inzicht aan kunt deelnemen:

  • Deel 1: Wat is het Groen Traineeship? (van 15.30 tot 16.15)

In dit deel gaan we in op vragen als: wat is het Groen Traineeship? Wat kan ik ermee als organisatie? Wat levert het de jongeren op? Wat zijn goede voorbeelden?
Ben je al bekend met het Groen Traineeship en wil je alleen je projectvoorstel toetsen? Sluit dat aan bij deel 2 vanaf 16.15.

  • Deel 2: feedback op je projectideeën (van 16.15 tot 17.00)

In deel 2 gaan we nader in op de praktische kant: planning, financiering, werving. Vervolgens gaan we praktisch aan de slag: je kunt je projectideeën spuien, waarna je feedback krijgt zodat je een nóg beter voorstel maakt, waardoor de kans op honorering stijgt. We gebruiken hiervoor o.a. de twee formats in de bijlage.

Zien we je op 1 april? Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@groentraineeship.nl.

Het Groen Traineeship

Wil je meer weten over het Groen Traineeship? Of wil je graag een project indienen maar weet je nog niet precies wanneer het juiste moment is? Kijk dan in de groen traineeship brochure op pagina 11 naar alle startmomenten van de verschillende blokken. Wil je liever per mail op de hoogte worden gehouden van alle startmomenten van het Groen Traineeship?

Meld je aan voor de updates