Locatie

De Kind & Natuur tweedaagse 2021 vindt plaats in het Akoesticum te Ede. Het Akoesticum is onderdeel van het World Food Centre. De mooie en groene omgeving vormt het decor voor een gevarieerd programma. De excursies vinden plaats naar groene locaties in de regio.

Wie ’s ochtends gegarandeerd op tijd wil arriveren kan een voorovernachting in het hotel reserveren via cultuurhotel@akoesticum.org. IVN doet alleen de kamerreserveringen voor de nacht van 30 september op 1 oktober. 

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2 – D42
6711 JC Ede

Openbaar vervoer

Akoesticum is slechts 5 minuten lopen van/naar station Ede Wageningen.
Loop via perron 1b het station uit (centrum-zijde) en volg het pad over een viaduct naar het voormalige kazerneterrein. Het eerste gebouw is Akoesticum.

Routebeschrijving auto

Let op! Voorkom dat je gaat dwalen. Zoek met je navigatiesysteem/Google Maps op naam [Akoesticum], niet op postcode/adres. Op het parkeerterrein van Akoesticum zijn oplaadpalen aanwezig.

Volg deze aanwijzingen:

Vanaf de N224 – Arnhem/Apeldoorn – via de Nieuwe Kazernelaan
Sla linksaf in de bocht, daar waar de weg overgaat in de Eikenlaan. Je rijdt nu het voormalige kazerneterrein op.  Volg de bruine borden Akoesticum naar de (gratis) parkeerplaats, achter het gebouw. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.

Vanaf de A12 Utrecht/Ede (afrit 24) – via de Eikenlaan
Sla rechtsaf in de bocht, daar waar de weg overgaat in de Nieuwe Kazernelaan. Je rijdt nu het voormalige kazerneterrein op. Volg de bruine borden Akoesticum naar de (gratis) parkeerplaats, achter het gebouw. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.

Programma

Kosten en tickets