Natuurfotografie

De Natuurfotowerkgroep van IVN Zeewolde is opgericht op 4 augustus 2015 door een aantal deelnemers aan de eerste natuurfoto-cursus van IVN Zeewolde. De cursus staat onder leiding van de natuurfotograaf Hans Lodewijk, al vele jaren lid van IVN Zeewolde. Op dit moment bestaat de werkgroep uit 16 fotografen/ natuurliefhebbers.

We willen graag aansprekende en/of artistieke foto’s maken waarbij we elkaar en anderen willen verwonderen. We maken foto’s van alles wat in de vrije natuur te zien is in de breedste zin van het woord zoals dieren, planten en landschappen.

We treden daarbij de natuur met respect tegemoet. Tevens willen we onze kennis over de natuur verbreden door gebruik te maken van elkaars interesse en de kennis binnen het IVN.  We streven actief naar verdieping van onze kennis en techniek op het gebied van digitale fotografie. De leden van de natuurfotografie werkgroep komen regelmatig bij elkaar en delen de foto’s vaak ook via e-mail

Als u belangstelling hebt voor natuurfotografie, op een informele wijze wilt kennismaken met natuurfotografie of het gewoon eens wilt uitproberen dan bent u van harte welkom.

De coördinator van de werkgroep is Esther Borkent .

Voor meer informatie kunt u uw mail sturen aan:  natuurfotografiezeewolde@gmail.com