Westerveld
Landschap
Op
dinsdag28dec202109:30

Midwinterwandeling de Eese 2021

Lange winterwandeling door de Eese

Op dinsdag 28 december houdt IVN Westerveld een lange winterwandeling door het landgoed de Eese.  Deze fikse wandeling van 21 kilometer gaat zoveel mogelijk over onverharde wegen en zandpaden. De wandeling begint om 9.30 uur en rond 16.00 uur zijn de wandelaars weer terug op het beginpunt.

Natuurgidsen van IVN Westerveld begeleiden deze lange winterwandeling. Het is een gezonde activiteit zo tussen de feestelijkheden van Kerstmis en de jaarwisseling.

De wandeling gaat door het Nijensleekerveld, landgoed de Eese en over de Woldberg. We besteden aandacht aan cultuurhistorische bijzonderheden van het gebied, zoals de veenontginning, grafheuvels, verdwenen hunebedden en de historie van landgoed de Eese. We lunchen bij Fredeshiem, aan de voet van de Woldberg.

Kosten bedragen € 18,00 p.p (incl. lunch).

Corona

We houden ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Vanwege de lunch in Fredeshiem moet u een geldig coronabewijs (QR-code) kunnen laten zien.

In verband met reservering voor de lunch, is de inschrijving gesloten. Aanmelden kan nog wel, u komt dan op de reservelijst.

Aanmelden

Honden mogen niet mee.

Algemene informatie

dinsdag 28 december 2021 - 09:30 tot 16:00
Locatie: 
Parkeerplaats Linthorst Homanstraat in Wilhelminaoord
Linthorst Homanstraat
8384 EE Wilhelminaoord
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image