Westerveld
Groen Traineeship
Op
zaterdag27nov202109:30

Excursie Gidsen voor Gidsen

Ledenactiviteit: samen op excursie en van elkaar leren

IVN Westerveld organiseert excursies in het kader van gidsen voor gidsen. De bedoeling is gidsen te ondersteunen. Gezellig samen op excursie, van elkaar leren en zo meer ervaring te krijgen in het gidsen, en daarmee nog meer plezier in het gidsenwerk.

Zaterdag 27 november komen we weer samen voor de excursie van Gidsen voor Gidsen. De excursie gaat deze keer naar het Holtingerveld. De excursie is voorbereid door Michel van Delft en Adri van der Weide.

Startpunt is parkeerplaats aan het eind van de Schipslootweg aan de Wapserveense kant (8351 HV Wapserveen) van het Holtingerveld.

Meld je aan via dit formulier.

Doel van deze maandelijkse excursies is het bestand aan natuurgidsen te ondersteunen door regelmatig excursies te houden. Gezellig samen op excursie, van elkaar leren en zo meer ervaring te krijgen in het gidsen, en daarmee nog meer plezier in het gidsenwerk.

De uitnodiging betreft alle natuurgidsen, inclusief die niet meer actief zijn. In de afgelopen tijd hebben zich andere leden gemeld die belangstelling hebben om met de excursies mee te gaan, deze zijn ook van harte welkom.

Algemene informatie

zaterdag 27 november 2021 - 09:30 tot 12:00
Locatie: 
Parkeerplaats Schipslootweg
Schipslootweg
8351HV Wapserveen
Nederland
Google Maps image