Westerveld
Groen Traineeship
Op
zaterdag25jun202209:30

Excursie Gidsen voor Gidsen

Ledenactiviteit: samen op excursie en van elkaar leren

IVN Westerveld organiseert excursies in het kader van gidsen voor gidsen. De bedoeling is gidsen te ondersteunen. Gezellig samen op excursie, van elkaar leren en zo meer ervaring te krijgen in het gidsen, en daarmee nog meer plezier in het gidsenwerk.

Zaterdag 25 juni gaan we in het kader van Gidsen voor Gidsen op pad in het Leggelderveld.  Het Leggelderveld is een afwisselend natuurgebied met bos, droge en natte heide, schraal grasland, zandafgravingen en veenputten.
Guido Nijland en Ellen Smal begeleiden deze excursie.

De excursie begint om 9.30 uur en rond 12.00 uur zijn we weer terug op het beginpunt.

We verzamelen op parkeerplaatsje aan de Vorrelvenen (vanaf de Vaart bij Geeuwenbrug over de brug, tweede verharde weg links richting blauwe meer. 

Coördinaten 52.871033/6.398520
Koffie en broodjes zelf meenemen.

Meld je aan via dit formulier.

Doel van deze maandelijkse excursies is om natuurgidsen te ondersteunen door regelmatig excursies te houden. Gezellig samen op excursie, van elkaar leren en zo meer ervaring te krijgen in het gidsen, en daarmee nog meer plezier in het gidsenwerk.

De uitnodiging betreft alle natuurgidsen, inclusief die niet meer actief zijn. In de afgelopen tijd hebben zich andere leden gemeld die belangstelling hebben om met de excursies mee te gaan, deze zijn ook van harte welkom.

In de zomervakantiemaanden juli en augustus is er geen bijeenkomst van gidsen voor gidsen.

 

Algemene informatie

zaterdag 25 juni 2022 - 09:30 tot 12:00
Locatie: 
Parkeerplaats aan de Vorrelvenen
Vorrelvenen
7991 TP Dwingeloo
Nederland
Google Maps image