Westerveld
Groen Traineeship
Op
zaterdag25sep202109:30

Excursie Gidsen voor Gidsen

Ledenactiviteit: samen op excursie en van elkaar leren

Als onderdeel van de start van het nieuwe activiteitenseizoen 2021-2022 willen we ook weer beginnen met excursies in het kader van gidsen voor gidsen. De bedoeling is het bestand aan gidsen te ondersteunen door regelmatig excursies te houden. Gezellig samen op excursie, van elkaar leren en zo meer ervaring te krijgen in het gidsen, en daarmee nog meer plezier in het gidsenwerk.

De uitnodiging betreft alle natuurgidsen inclusief gidsen die niet meer actief zijn. Ook hebben zich in de afgelopen tijd leden gemeld die belangstelling hebben met de excursies mee te gaan; Deze zijn van harte welkom. En wie weet gaat iemand een opleiding voor natuurgids volgen..

Momenteel staan totaal 30 leden op de deelnemerslijst voor de excursies van Gidsen voor Gidsen. De excursies staan gepland voor iedere laatste zaterdag van de maand van 9.30-12.00 uur.

We starten dit seizoen op zaterdag 25 september met een excursie in het gebied rond de Eese. Lydia Haafkens heeft daar een route uitgezet.  Verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van De Eese.

Algemene informatie

zaterdag 25 september 2021 - 09:30 tot 12:00
Locatie: 
Parkeerplaats de Eese
Jhr. Mr. Dr. H.A. van Karnebeeklaan 7
8347 WB Eesveen
Nederland
Extra Informatie: 

Graag aanmelden via info@ivn-westerveld.nl.

Google Maps image