NGO 2025-2026

Kom je graag in de natuur? Ben je nieuwsgierig naar alles wat in de natuur leeft, groeit en bloeit? En lijkt het je leuk om daarover aan anderen te vertellen?
Dan is de IVN NatuurGidsenOpleiding (NGO) misschien wel wat voor jou!

De Natuurgids
Als IVN Natuurgids speel je een belangrijke rol in het vergroten van het natuur- en milieubewustzijn bij het publiek. Je krijgt de kans om excursies te begeleiden, educatieve activiteiten te organiseren en allerlei mensen, jong en oud, te inspireren en te verbinden met de natuur. Door jouw inzet draag je bij aan een groenere en duurzamere toekomst.

Start van de opleiding in januari 2025
IVN afdeling Voorne-Putten Rozenburg zal in januari 2025 starten met een NGO. Naast een flinke portie zelfstudie bestaat de opleiding uit de nodige theorieavonden, excursies in het veld en het oefenen van vaardigheden om een goede gids te worden.
Onze opleiding volgt de landelijke IVN richtlijnen, zodat bij de afsluiting het landelijk erkend diploma Natuurgids uitgereikt kan worden.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze interessante en leuke opleiding? Kijk hier en vind op al je vragen een antwoord of download hier de folder.

Aanmelden
Is het wat voor jou om deze uitdaging aan te gaan en jouw passie voor de natuur te delen met anderen. Vraag dan een aanmeldingsformulier aan via ivn.voorneputtenrozenburg@gmail.com