Vaantjeboom Bomen en struiken

Audiotour Bomen Park Oog in Al van start

Vecht en Plassengebied 15 april 2023

Vanaf half april 2023 is in Park Oog in Al de IVN-audiotour bomen beschikbaar. De bomenwandeling start bij het Landhuis in de Stad, middenin het park en duurt ongeveer 1,5 uur.

Carin van der Veer woont al bijna haar hele leven in Oog in Al. Tijdens de opleiding tot IVN-natuurgids groeide haar interesse voor bomen; gewone bomen die al eeuwen voorkomen in Nederland, maar ook bijzondere bomen (exoten) die pas de laatste eeuw in Nederland te vinden zijn. Die interesse bouwde zij samen met IVN Stadsnatuur uit tot een audiotour over bomen in Park Oog in Al. Het heeft heel wat tijd gekost, maar nu is het zover: vanaf half april 2023 kun je de audiotour wandelen. De start is bij het Landhuis in de Stad. Daar hangt een poster en liggen kaartjes met een QR-code. Scan de QR-code en download de IVN route-app, kies je route en je wandeling kan beginnen.

Dat de audiotour een feit is, is mede te danken aan De Handige Meeuwen voor een mooi sponsorbedrag, stemacteur Hester Marijnis voor het inspreken van alle teksten en Ellen van der Veer Creative voor technische en creatieve ondersteuning.

Veel wandelplezier namens IVN!

 

Ontdek meer over

Deel deze pagina