Natuurcursus

Al 15 jaar organiseert onze afdeling een natuurcursus in het voor- en najaar. Deze cursussen zijn bestemd voor iedereen die meer wil weten over de natuur in de eigen omgeving. De onderwerpen zijn afgestemd op het jaargetijde. Jaarlijks stelt het cursusteam een afwisselend programma vast en nodigt zij enthousiaste deskundigen uit om over de onderwerpen te komen vertellen. Een cursus bestaat uit vijf onderwerpen of thema's. U volgt voor elk thema een theorieavond op dinsdagen. Op zaterdagen volgt een natuurexcursie waarin het behandelde onderwerp centraal staat.

De cursusprijs bedraagt € 40,- voor IVN-leden ( u dient 1 jaar lid te zijn) en € 50,- voor niet-leden. Heeft u vragen of opmerkingen over de natuurcursus, dan kunt u contact opnemen met de werkgroep natuurcursus.

Wilt u goed op de hoogte blijven? U kunt zich hier aanmelden als u per excursie de aankondigingen (in de vorm van persberichten) en nieuws over de eerstvolgende natuurcursus wilt ontvangen. De persberichten worden dan vanaf 3 weken voor aanvang van de excursie aan u toegestuurd.