Son en Breugel
Natuur in de Buurt
Op
zondag24okt202113:30

Stiltewandeling in het Vresselse bos

Hierbij nodigt IVN Son en Breugel jullie uit voor een stiltewandeling in het Vresselse bos op zondag 24 oktober.

 

heide bij oud meerWe gaan in stilte de natuur beleven, zodat we alle aandacht kunnen geven aan wat er in en om ons heen gebeurt. Om onze zintuigen alle ruimte te geven ligt het tempo lager dan normaal. De nadruk ligt op het waarnemen zelf: het luisteren naar de geluiden in het bos, geluiden van ons zelf, het voelen van de wind en misschien de regen en de grond, het ruiken van alle geuren in het bos. En als we in stilte lopen, zullen we ook ervaren dat er ontzettend veel te zien valt, wat in gesprek met een ander vaak niet waargenomen wordt. Meld je aan en laat je verrassen!

 

HazenputtenAf en toe zullen we ook even stil staan. Ook dit zorgt weer voor een hele andere beleving.

En natuurlijk gaat het om een IVN wandeling: Als je toch iets wilt weten over de natuur of als we echt iets heel bijzonders horen of zien, dan is er altijd de gelegenheid om die waarneming te delen.

 

Geef je op voor vrijdag 22 oktober via wandelen@ivn-senb.nl. Mocht je onverhoopt na je aanmelding verhinderd zijn, laat het weten, zodat de plek weer vrijkomt voor eventuele andere liefhebbers.

Wanneer:  Zondag 24 oktober van 13:30 uur tot 15:30 uur
Waar:

Parkeerplaats tegenover de Vresselse Hut (bij het insectenhotel)
Vresselseweg 33, 5491 PA, Sint-Oedenrode

Meer info/aanmelden: wandelen@ivn-senb.nl

Algemene informatie

zondag 24 oktober 2021 - 13:30 tot 15:30
Hierbij nodigt IVN Son en Breugel jullie uit voor een stiltewandeling in het Vresselse bos op zondag 24 oktober. Geef je op voor vrijdag 22 oktober via wandelen@ivn-senb.nl. Mocht je onverhoopt na je aanmelding verhinderd zijn, laat het weten, zodat de plek weer vrijkomt voor eventuele andere liefhebbers.
Locatie: 
Parkeerplaats tegen over Vresselse hut
Vresselseweg 33
5491 PA Sint-Oedenrode
Nederland
Google Maps image