Kleuters (op ontdekking) in de natuur

 

Spelenderwijs

de natuur 

ontdekken!

 

 

 

Kleuters op ontdekking in de natuur!

Kleuters in de natuur is een natuureducatieprogramma voor kleuters. Op hun eigen niveau en binnen hun eigen belevingswereld, leren ze spelenderwijs de natuur ontdekken en beleven. We doen dit door er leuke, leerzame kleuternatuurmiddagen voor te organiseren. Onderwerpen kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld :

 

Goed om te weten

 

Aanmelden

Op dit moment is deze activiteit echter op non-actief omdat we op zoek zijn naar iemand die de ontstane vacature kan vervullen.

Ben jij degene die wij zoeken?

Mocht je affiniteit hebben met zowel natuur alsook kinderen in de leeftijd van 4 – 6 jaar, en wil je graag ons als IVN meehelpen om deze kleuters op speelse wijze een klein beetje natuurwijzer te maken, stuur dan een email naar bestuur@ivnroosendaal.nl. Dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Kleuters in de Natuur? Neem dan eens een kijkje op facebookpagina www.facebook.com/kleuternatuurroosendaal waar het concept te zien is zoals dat voorheen toegepast werd voordat we die IVN activiteit in de wacht moesten zetten. Hierop staan foto’s, actuele informatie toen deze werkgroep nog actief was. Je vind er ook een nieuwsbrief van 2019.

Groeten!
IVN Roosendaal