Contact

De IVN-afdeling Noordwest-Veluwe betrekt mensen bij natuur en landschap door het organiseren van wandelingen, lezingen en cursussen, waaraan iedereen kan deelnemen. De wandelingen zijn meestal gratis, hoewel we een vrijwillige bijdrage zeer waarderen. Een paar keer per jaar organiseert het IVN een activiteit voor kinderen.

Onze afdeling bestrijkt het gebied van de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Elburg.

Wilt u actief worden als (meewerkend) lid van IVN Noordwest-Veluwe, kunt u Julie de Jong mailen of bellen, ju.jong@planet.nl, 0341 257166.

Onderkomen
Onze afdeling heeft zijn onderkomen in de IVN-Bijennatuurtuin, Zandenboslaan 1, 8072  PP  in Nunspeet.

Geschiedenis
De IVN-afdeling Noordwest-Veluwe is in 2006 voortgekomen uit de afdeling Nunspeet.

Bestuur

voorzitter vacature
penningmeester Ad Blanker
secretaris vacature
algemeen lid vacature

Werkgroepen
Als lid van IVN kun je meedoen aan de activiteiten van de werkgroepen. De afdeling heeft momenteel drie werkgroepen:

Uiteraard kun je eerst nog wat rondkijken voor je een keuze maakt. De tijd die je investeert, bepaal je helemaal zelf. Dat kan van een uurtje websitebeheer per maand tot wekelijkse inventarisatie van flora en fauna zijn of een paar maal per jaar een jeugdactiviteit organiseren.

Het is niet nodig alles af te weten van de natuur. Enthousiasme en de wil om mee te doen, is een uitstekend begin. De rest volgt vanzelf. Het werk binnen het IVN is weliswaar vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Ben je eenmaal verplichtingen aangegaan, dan wordt er van je verwacht dat je ze nakomt.