Noord-Kennemerland
Landschap
Op
zondag03apr202214:00

Natuur- en cultuurwandeling Bergen aan Zee

Op zondagmiddag 3 april 2022 start een duinwandeling vanaf het IVN-gebouw Parnassia in het Parnassiapark in Bergen aan Zee.

De route gaat langs enkele karakteristieke gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen zuidelijk van het dorp. We vertellen iets over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied kalkarme-kalkrijke duinen.

We nemen de geldende corona-basisregels in acht van hygiëne, 1,5 meter afstand, en thuisblijven bij klachten. We verwachten maximaal 12 volwassenen.
Info en aanmelden: Hans Stapel, 072 850 6484  /  hans.stapel@quicknet.nl

Opening Parnassia
Op deze middag is het natuurcentrum Parnassia geopend van 13.30 tot 16.30 uur (zoals steeds wanneer in het komende jaar wandelingen vertrekken vanuit Parnassia).


 

Algemene informatie

zondag 3 april 2022 - 14:00 tot 16:00
Deze wandeling is bedoeld voor volwassenen en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars. De kosten zijn € 3,00 p.p. Een duinkaart is verplicht, te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart. Stevig schoeisel en weerbestendige kleding wordt aanbevolen.
Locatie: 
IVN-gebouw Parnassia
Parkweg 2
1865 AJ Bergen aan Zee
Nederland
Extra Informatie: 

Parnassia is te bereiken vanaf Bergen, op de eerste rotonde in Bergen aan Zee rechtdoor, dan eerste weg links en de bordjes ‘IVN Parnassia’ volgen.

Contactpersoon: 
Google Maps image