IVN natuur in Amsterdam
Natuur
Vanaf
woensdag14okt202020:00

Cursus Natuurfotografie

Tijdens deze cursus leer je hoe je de natuur kunt fotograferen. Natuurfotografie is een breed begrip. Je leert welke vormen er zijn en wat je er mee kunt. Naast een klein stukje techniek zullen we ons vooral richten op het anders kijken en het beleven van de natuur. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden die meer met natuurfotografie willen doen. Enige voorwaarde is wel dat je een camera hebt. Liefst met meerdere lenzen, maar digitaal is ook prima. De eerste avond gaan we in op de theorie. Dan volgen er twee praktijklessen op verschillende locaties en tot slot is er een afsluiting. Tijdens de praktijklessen is de workshopleider er om opdrachten te geven en persoonlijke begeleiding.

Programma

 • Woensdag 14 oktober, 20:00-22:00 uur – Theorie
  Locatie: Buurthuis Archipel
 • Zaterdag 17 oktober, 14:00-16:00 uur – Praktijk
  Locatie: Amstelpark
 • Zaterdag 24 oktober, 10:00-12:00 uur – Praktijk
  Locatie: Park Frankendael
 • Woensdag 28 oktober, 20:00-22:00 uur – Theorie
  Locatie: Buurthuis Archipel

   

Docenten
Ramona Falkenreck, fotofalk1@gmail.com
Ronald Rave, rrave@xs4all.nl

Kosten
Voor leden/donateurs van IVN € 22,50 en voor niet-leden € 30,00. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL81 INGB 0004 7406 01 ten name van IVN Amsterdam onder vermelding van Cursus Natuurfotografie en je naam.

Aanmelden
Het maximum aantal deelnemers is 8 en er zijn 2 reserveplaatsen. Geef je dus snel op want vol=vol
Je kunt je aanmelden met een mail naar de penningmeester van IVN Amsterdam: Ben de Graaf, penningmeester@ivnamsterdam.nl. Stuur een CC aan Ramona Falkenreck, fotofalk1@gmail.com. Het is belangrijk om beiden op de hoogte te brengen van je aanmelding!
Meld je aan met de volgende gegevens: Cursus Natuurfotografie, je naam, adres, woonplaats en (mobiele) telefoonnummer. En geef aan van welke IVN-afdeling je lid/donateur bent. Deze gegevens vermeld je ook van eventuele andere personen die je aanmeldt.

LET OP: Pas als zowel jouw gegevens als de betaling ontvangen zijn, is je aanmelding compleet. Je ontvangt een bevestigingsmail (of telefoontje) dat je/jullie kunt/kunnen deelnemen.

Als deelname niet mogelijk is omdat er teveel inschrijvingen zijn, dan wordt het betaalde cursusgeld teruggestort. Bij afzegging van jouw/jullie kant, wordt het betaalde cursusgeld (met aftrek van eventueel gemaakte kosten) tot één week van tevoren volledig teruggestort. Bij afzegging gedurende de laatste week voor start van de cursus, kunnen wij een bedrag van maximaal vijf euro administratiekosten inhouden.

Algemene informatie

woensdag 14 oktober 2020 - 20:00
Twee theorieavonden en twee dagdelen praktijk
Locatie: 
Buurthuis Archipel
Makassarplein 1
1095 RP Amsterdam
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 22,50 voor leden/donateurs van IVN en € 30,00 voor niet-leden

Google Maps image