Actief worden voor IVN in Amsterdam?

Natuur cursussen, excursies en activiteiten van Instituut Voor Natuureducatie in Amsterdam worden met plezier bezocht.  Vrijwilligers en leden zetten zich enthousiast in voor onze vereniging. We delen onze kennis en passie over de natuur met elkaar en met de Amsterdammers die bij van onze activiteiten te gast zijn. Heb je interesse om mee te doen met IVN in Amsterdam en wil je meehelpen in de uitvoering?

Je kunt meedoen met een werkgroep of, in overleg, zelf een activiteit starten. Bij alle werkgroepen zijn nieuwe mensen welkom. Wil je liever eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk ook.

Een vrijwilliger bepaalt zelf hoeveel uur hij of zij besteedt aan een activiteit. Iedereen is welkom en iedereen mag meedoen.  Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Het is een leuke manier om andere natuurliefhebbers te ontmoeten.  Je draagt op een zinvolle manier bij aan natuur en duurzaamheid in je eigen stad: Amsterdam.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Meld je aan bij de coördinator van de werkgroep waar je belangstelling voor hebt of reageer op een vacature. Openstaande vacatures kun je vinden via de Vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Amsterdam onder de zoekterm IVN.

 

word vrijwilliger bij ivn amsterdamFoto's: Paul de Dooij