Werkgroepen

Veel leden en natuurgidsen zijn actief betrokken bij werkzaamheden van onze afdeling. Ze nemen deel aan één of meerdere werk- of projectgroepen, begeleiden activiteiten of zijn actief op communicatief of bestuurlijk niveau. We hebben allemaal onze eigen belangstelling, maar één ding hebben we gemeen. We houden van de natuur en willen anderen dit graag mee laten beleven.

Er zijn drie werkgroepen, die regelmatig activiteiten organiseren:

  • De werkgroep wandelingen organiseert maandelijks wandelexcursies. Het programma van geplande wandelingen is te vinden bij activiteiten 
  • De werkgroep jeugd organiseert activiteiten voor de jeugd. Klik hier voor meer informatie
  • De werkgroep Cursussen en ledenactiviteiten organiseert regelmatig cursussen. Klik hier voor meer informatie

Daarnaast zijn er projectgroepen die zich over een bepaald thema buigen. Op dit moment zijn de volgende projectgroepen actief:

De verschillende projectgroepen hangen samen met de actualiteit; in de toekomst kunnen er weer andere projectgroepen ontstaan.

 

Actief meewerken?

Het leiden van de excursies gebeurt door gediplomeerde natuurgidsen, maar er is veel meer te doen.

Heb je interesse in de werkzaamheden van IVN Heuvelrug en Kromme Rijn of wil je meehelpen in de uitvoering van activiteiten? Neem dan gerust eens contact met ons op om te zoeken naar mogelijkheden. Het is bijna altijd mogelijk om een keer als proef mee te doen met een activiteit om zo zelf vanuit de praktijk vast te stellen of het iets voor je is.