Vroege vogels en wild kijken in het Deelerwoud met IVN Ede op 29 april 2023

Wandel mee en ontdek de vogelzang in het Deelerwoud met de kans op het zien van de daar aanwezige hoefdieren. Door de overgangen van bos naar heide is de kans op soorten als boomleeuwerik en boompieper aanwezig. De bonte vliegenvanger is hoogstwaarschijnlijk terug en kan zich laten horen of zien. Met een beetje geluk zou zelfs de draaihals zich kunnen laten spotten. Op zaterdag 29 april organiseert de Vogelwerkgroep van IVN afdeling Ede een ongeveer 2 uur durende wandeling door dit natuurgebied dat tussen de Nationale Parken De Hoge Veluwe en Veluwezoom is gelegen.
Omdat we redelijk ver gaan lopen is goed schoeisel onontbeerlijk en is het meenemen van een verrekijker aan te bevelen. Bij deze excursie wordt ontraden uw hond mee te nemen, ook is de excursie niet geschikt voor mensen die minder ter been zijn.

Start om 5.30 uur vanaf parkeerplaats Natuurmonumenten tegenover Museum vliegbasis Deelen aan de weg Hoenderloo-Schaarsbergen. Deelname is gratis, wel kan een vrijwillige donatie worden gedaan die ten goede komt aan giro555. Aanmelden voor de excursie is niet nodig. Gidsen zijn Dico Wijma Arjen Barten en Dick Krijtenburg, voor meer informatie 06-23612002.

2021 05 25 28
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina