Welkom bij IVN Delft

IVN afdeling Delft is een vereniging van vrijwilligers en donateurs die zich inzetten voor natuur- en milieueducatie. Dit doen we door middel van het organiseren van excursies en cursussen in en om Delft, omdat we de bewustwording en beleving van natuur- en milieu in de directe leefomgeving heel belangrijk vinden. Wilt u lid worden?

Samen met andere natuur- en milieuorganisaties en de gemeente Delft organiseren we tentoonstellingen, lezingen en natuurwerkdagen. In diverse overleg- en samenwerkingsverbanden komen we op voor natuur en milieu en proberen we een duurzamere leefomgeving voor nu en in de toekomst te bereiken.

IVN Delft organiseert ook regelmatig excursies, lezingen en cursussen op maat. Dit doen wij zowel voor groepen en bedrijven. Neem hiervoor contact met ons op via ivndelft@gmail.com.

We streven naar een nauwere samenwerking met scholen, zorginstellingen, buurtverenigingen en andere maatschappelijke organisaties om onze doelstellingen te bereiken.

Landelijk en provinciaal worden IVN-afdelingen ondersteund door de IVN-beroepsorganisatie. Door samenwerking met andere afdelingen in de regio wordt aan kennisuitwisseling en interne opleiding van natuurgidsen gewerkt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze activiteiten, zelf een bijdrage willen leveren of zelf ook natuurgids willen worden neem dan contact met ons op via ivndelft@gmail.com.