18 mei zomerdagtocht naar de Kempen

De Waerdman 19 maart 2024

Zomerdagtocht naar de Kempen.
Ook dit jaar organiseren we weer een dagtocht met een wandeling over een zeer interessant landgoed en een bezoek net over de grens aan de Abdij in Postel.
We gaan naar een bijzonder landgoed dat nog niet heel lang geleden is opengesteld voor publiek. Landgoed Wellenseind ligt ter hoogte van Lage Mierde en sluit aan bij een landgoed dat we al eens bezocht hebben De Utrecht. Je moet de website maar eens bezoeken en daar enthousiast worden van de schitterende gevarieerde natuur: https://www.vooranker.nl/landgoed-wellenseind/

We lopen hier de grote wandeling van 5,3 km en zijn hier ca 1,5 uur mee bezig. Onderweg hoor je van alles en wordt er uitgebreid uitleg gegeven over de natuur en het beheer. Na het wandelen is er koffie met iets lekkers in het restaurant Voor Anker op het terrein.
Na een korte busrit gaan we ’s middags naar Postel. We maken daar een korte wandeling van tweeëneenhalve kilometer. Vervolgens is er gelegenheid voor een bezichtiging van de kerk, een bezoek aan de abdijwinkel of de kruidentuin op eigen initiatief. Als alternatief is er het terras Gasthof de Beiaard voor een drankje.

Vertrek: 9.00 uur  vanaf Parkeerplaats Piet Klerx te Waalwijk.
We zijn omstreeks 17.00 uur weer terug in Waalwijk
Kosten inclusief koffie en iets lekkers € 30,-

Meld je aan bij Marian Noordermeer via mariannoordermeer@hotmail.com en overmaking van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening NL49 INGB 0003 6070 53 o.v.v. zomertocht en de personen voor wie betaald wordt.

Deel deze pagina