Vaste activiteiten

– Ieder eerste zondag van de maand organiseren wij in wandeling onder leiding van IVN-gidsen in een interessant natuurgebied. De wandelingen beginnen om 10.00 uur en duren ongeveer 2 uur.

– Iedere eerste donderdag van de maand organiseren we een lezing in Ontmoetingscentrum “De Haven” , Leefdaelhof te Waalwijk. De lezingen beginnen om 20.00. De toegang is gratis.
Voor meer informatie over de volgende lezing zie onder de tegel onderaan deze pagina.

——————————-

Heden, maandag 19 februari 2024, bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van ons lid

Ans Heeren

Ans was vele jaren actief lid van IVN De Waerdman. Zij bezocht regelmatig onze lezingen en nam deel aan onze cursussen. Bovenal zullen velen onder haar bezielende leiding als IVN-natuurgids hebben gewandeld door de natuurgebieden van onze regio.

We zullen haar zeer missen en wensen allen die haar na stonden veel sterkte bij het dragen van dit zware verlies.

Het bestuur van IVN De Waerdman.

——————————–

 

– Jaarlijks kunt u deelnemen aan een cursus over onderwerpen die verband houden met de natuur en ecologie.

– Samen de Natuur In (SDNI) is een werkgroep van IVN De Werdman. Zij organiseren vanaf 24 februari een natuur cursus. Daarover meer onder de knop “Activiteiten” bovenaan deze pagina.
De werkzaamheden aan de eendekooi in Capelle vorderen. Zie onder “nieuws”

– De werkzaamheden aan de eendekooi in Capelle vorderen. Zie meer onder    “nieuws”

 

  • Op 10 februari organiseerden wij weer de traditionele Ganzentocht. Wij bezochten met de bus een aantal interessante natuurgebieden op Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland. Impressie daarvan ziet u onder de knop Activiteiten

Contributie

Wij verzoeken de leden dringend de contributie voor 2024, die € 25,- bedraagt, niet aan de afdeling De Waerdman over te maken, maar de factuur van de landelijke IVN af te wachten en de contributie over te maken naar het in die factuur vermelde bankrekeningnummer.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Contact

Wilt u contact met een van onze bestuursleden? Kijk onder de verwijzing “contact” bovenaan de pagina. Daar vindt u e-mailadressen en telefoonnummers.