Vogel Koperwiek tegen blauwe lucht Vogels

Programma liefde voor vogels

Amsterdam 8 februari 2023

Op Valentijnsdag, 14 februari om 20.00 uur, organiseert Pakhuis de Zwijger het programma liefde voor vogels. In dit programma gaan ze in gesprek over de lessen die vogels ons kunnen leren en hoe we dit kunnen vertalen naar beleid, gevoel en kunst. Vogels kunnen ons leren over onze relatie met de natuur en ons helpen bij grote ecologische vraagstukken. Wat kunnen vogels ons vertellen? En hoe kunnen we beter naar hun verhalen luisteren? Kunnen we met beleid, kunst en onderzoek een duurzame toekomst voor vogels creëren?

Wil jij ook dit programma bijwonen, meld je dan hier aan. Het programma is na 14 februari ook online te bekijken.

Liefde voor vogels is een programma in de reeks Groen Verbonden. Eigenlijk gaat het niet goed met de natuur rond Amsterdam en in de rest van Noord-Holland. De biodiversiteit staat onder druk, het Noordzeekanaal wordt steeds zouter en onze omgeving blijft verstedelijken. Hoe kunnen we dit tij keren en waarom is dit zo belangrijk? Daarover gaat Groen Verbonden, gemaakt in samenwerking met de provincie Noord-Holland. Bekijk hier de voorgaande programma’s van Groen Verbonden. 

Verdere activiteiten

Wist je dat IVN Amsterdam een team heeft die activiteiten organiseert gerelateerd aan vogels? Heb jij liefde voor vogels en wil jij je ook actief inzetten, lees hier hoe je mee kan doen.

Ontdek meer over

Deel deze pagina