Open Tuinen West

Op zaterdag 11 juni 2022 zijn 25 bijzondere tuinen in Amsterdam West voor één dag te bezoeken tussen 10:00 en 17:00 uur. Tientallen groene paradijsjes verscholen tussen de huizen: pluktuinen, bloementuinen,  natuur-speeltuinen, moestuinen, stiltetuinen en rusttuinen. Sommige tuinen liggen al honderd jaar in een stil binnenterrein, sommige bovenop drukke winkels, andere op daken van woonboten.

Open tuinen westMisschien kom je er wel elke dag langs, zonder dat je het weet… Ontdek deze groene pareltjes van West, ga op speurtocht en geniet! Ook voor kinderen valt er veel te beleven. In volkstuinparken Nut & Genoegen en Sloterdijkermeer kan rekening op de hulp van IVN’ers die bezoekers kennis laten maken van al het moois in de Tuinen van West.

Passe-partouts met een plattegrond zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de startpunten voor € 3,50 (kinderen tot 12 jaar en Stadspashouders gratis).  Het passe-partout (plattegrond) is je toegangsbewijs voor de dag. Deze uitvouwbare kaart bevat alle tuinlocaties en omschrijvingen. Handig, om je ontdekkingsreis mee te beginnen en álle tuinlocaties mee te ontdekken.

Bekijk alle tuinlocaties en kijk waar je wilt starten.

foto in eigendom van Bastioaan MusscherFoto Bastiaan Musscher.

 

 

11 juni 2022 - 10:00
Wanneer
zaterdag 11 juni 2022 10:00
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Deel deze pagina