Lid worden van IVN afdeling Almelo?

Wordt ook IVN lid!

IVN-afdeling Almelo telt momenteel zo'n 180 leden, donateurs, huisgenoten en jeugdleden en daar zijn we trots op!
Als IVN lid steun je onze visie om natuur dichterbij te brengen ook voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is. Samen met onze vrijwilligers zorgen we voor een actieve natuurbeleving en educatie voor iedereen - van jong tot oud.

Voordelen lidmaatschap

IVN leden krijgen interessante voordelen, waaronder kortingen op cursussen, excursies en activiteiten, voordeel in de webwinkel en een interessant welkomstpakket, waaronderhet IVN Zoekkaartenboek of Het Bomen Bloemen Beesten Buitenboek voor kinderen als welkomstgeschenk. Een IVN lidmaatschap kan al vanaf € 2,- per maand. Tevens profiteer je als lid van IVN-afdeling Almelo ook van de activiteiten binnen ons samenwerkingsverband: Stichting Natuurhus

Lid worden?

  • Wil je je aanmelden via het Landelijk Bureau? (kies bij afdeling: Almelo)
  • Wil je je aanmelden bij de afdeling? Stuur dan een mail naar: ivn.almelo@gmail.com
  • Meer informatie over lid worden (landelijke IVN pagina)
  • IVN is aangesteld als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor je het lidmaatschap, donatie, of periodieke schenking mag aftrekken van je belastbaar inkomen.

Contributie 2019
 

Lid minimaal € 24,- per jaar
Huisgenoot minimaal € 7,50 per jaar
Jeugdlid (Scharrelkids) minimaal € 10,- per jaar

Machtiging voor automatische incasso

Per 1 januari 2019 gaan wij gebruik maken van het servicemodel dat het Landelijk Bureau elke IVN-afdeling aanbiedt. Deze verbetering in automatisering zorgt dat de afdeling meer tijd over houdt voor het regelen van natuureducatieve zaken in plaats van administratieve zaken. Je blijft het lidmaatschap gewoon aan de afdeling betalen. Ben je lid van onze afdeling en wil je dat het jaarbedrag automatisch wordt afgeschreven?
Let op! Bent u lid met een huisgenoot? Let op, dan willen wij graag van beide toestemming. U kunt dit allemaal in het volgende formulier aangeven.

 

Doorlopende SEPA-machtiging IVN-afdeling Almelo

Zelf overboeken

Wil het toch liever zelf overboeken, dan stellen wij het op prijs bij het aangaan van een lidmaatschap om uw keuze hierin ook vast te leggen. Dan is gebruikt u eenmalig onderstaan formulier. 

Handmatige overboeking IVN-afdeling Almelo

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier digitaal naar: secretariaat.ivn.almelo@gmail.com of per post naar:

Secretariaat IVN-afdeling Almelo
Bartókstraat 6, 7604 SM Almelo

Vragen?

Heeft u nog verdere vragen over het lidmaatschap?
Stel uw vraag aan:

Saskia Zieltjens
Secretaris IVN-afdeling Almelo

secretariaat.ivn.almelo@gmail.com

 

IVN Scharrelkids Almelo

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en wil je actief de natuur beleven? Dan is de Scharrelkids echt wat voor jou! Als lid van IVN Scharrelkids doe je gratis mee met onze maandelijkse jeugdactiviteiten.

Vragen over IVN Scharrelkids?

Contactpersoon: Yvonne Kuiphuis
Telefoon: (06) 112 82 991