IVN Trektocht De Biesbosch

Trek in 4 of 5 dagen door het getijdegebied van Nationaal Park De Biesbosch langs het Waterliniepad, de uitgestrekte deltanatuur van de Oost- en Noordwaard van de Brabantse Biesbosch en vervolgens de Dordrechtse Biesbosch. 

IVN Trektocht De BiesboschOverzicht

  • Meerdaagse wandeltocht door Nationaal Park De Biesbosch
  • Duur: 4 of 5 dagen (3 of 4 overnachtingen)
  • Startpunt: NS Station Gorinchem
  • Eindpunt: NS Station Dordrecht
  • Te bereiken met de trein of de auto
  • Totale afstand: 68,1 km (of 73,5 km met extra overnachting)

IVN Trektocht De BiesboschDe route

Navigeren doe je via de IVN Route app. De routes zijn te downloaden en offline te lopen. Voor elke dag is een route uitgestippeld, vergezeld door een audioverhaal 'Het verlangen naar de overkant'. Je volgt een schipper op zijn ontdekkingstocht door Nationaal Park De Biesbosch. Bekijk hier alvast de routes per dag:

IVN Trektocht Biesbosch routeinformatie

 

Wil je meer weten over IVN Trektocht De Biesbosch? Download het route overzicht met o.a. impressies van de route, routekaartjes, de overnachtingsplekken en instructies hoe je de IVN Route app kunt gebruiken. 


 

Reserveren en boeken

Je boekt IVN Trektocht De Biesbosch als geheel pakket bij reisorganisatie Avontuur Dichtbij, waarmee IVN een samenwerking is aangegaan. Reserveer je Trektocht via avontuurdichtbij.nl waarna Avontuur Dichtbij de overnachtingen voor je regelt.

Extra leuk: voor iedere boeking via Avontuur Dichtbij ontvangt IVN Natuureducatie €25,-, waarmee je het werk van IVN ondersteunt!

Reserveer nu

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met: trektochten@ivn.nl ​​​​

© Foto's door My Travel Secret en Anne Kære Fotografie