IVN Trektocht Zuid-Kennemerland

Verwonder je over natuur en cultuurhistorie tijdens de driedaagse trektocht in Nationaal Park Zuid-Kennemerland! Onderweg loop je door mooie polders, langs meertjes, in duingebieden en geniet je van prachtige uitkijkpunten. Een divers natuurgebied waar je niet uitgekeken van raakt.

Overzicht

  • Meerdaagse wandeltocht door Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  • Duur: 3 dagen (2 overnachtingen)
  • Startpunt: NS Station Haarlem-Spaarnwoude
  • Eindpunt: Het Wapen van Kennemerland
  • Te bereiken met het OV of de auto
  • Totale afstand: 51,1 km

De route

Navigeren doe je via de IVN Natuur app. Voor elke dag is een route uitgestippeld, vergezeld door een audioverhaal ‘Het wapen van Brederode’. Je volgt Rens, een nieuwsgierige jongen die in de voetsporen van zijn vader treedt en op basis van een mysterieus verhaal op avontuur gaat.

IVN Trektocht Zuid-Kennemerland

 

 

 

Wil je meer weten over IVN Trektocht Zuid-Kennemerland? Download het routeboekje voor de 3-daagse IVN Trektocht, met o.a. impressies van de route, routekaartjes, de overnachtingsplekken en instructies hoe je de IVN Natuur app kunt gebruiken.

Reserveren en boeken

Je boekt IVN Trektocht Zuid-Kennemerland als pakket bij reisorganisatie Avontuur Dichtbij. Reserveer jouw trektocht via onderstaande knop waarna Avontuur Dichtbij de overnachtingen en eventuele extra’s voor je regelt.

Extra leuk: voor iedere boeking via Avontuur Dichtbij ontvangt IVN Natuureducatie €25,-, waarmee je het werk van IVN ondersteunt!

Reserveer nu

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met: trektochten@ivn.nl of volg ons op Instagram voor de laatste nieuwtjes en reisverslagen.

© Foto’s door Naturescanner Els Goyvaerts en Nationaal Park Zuid-Kennemerland