IVN Trektocht De Maasduinen

Trek in 5 dagen dwars door een 20 miljoen jaar oud Maaslandschap. Van de langste rivierduinen van Nederland tot bloeiende heidevelden en van prachtige vennen tot dichtbegroeide bossen. Tijdens deze tocht van zo’n 100 kilometer word je als wandelaar onderweg uitgenodigd iets terug te doen voor de natuur. Laat je verrassen door het unieke landschap van Noord-Limburg!

Overzicht

  • Meerdaagse wandeltocht door Nationaal Park De Maasduinen
  • Duur: 5 dagen (4 overnachtingen)
  • Startpunt: NS Station Venlo
  • Eindpunt: Station Mook-Molenhoek
  • Te bereiken met de trein of de auto
  • Totale afstand: 100 km

De route

Navigeren doe je via de IVN Routes App. De routes zijn te downloaden en offline te lopen. Voor elke dag is een route uitgestippeld, vergezeld door een audioverhaal “De roep van de Blauwe Dame”. De Blauwe Dame begeleidt je op je tocht door de Maasduinen. Bekijk hier alvast de routes per dag

 

 

 

Wil je meer weten over IVN Trektocht De Maasduinen? Download het routeboekje met o.a. impressies van de route, routekaartjes, de overnachtingsplekken en instructies hoe je de IVN Routes App kunt gebruiken.

Reserveren en boeken

Je boekt IVN Trektocht De Maasduinen als pakket bij reisorganisatie Avontuur Dichtbij. Reserveer je Trektocht via onderstaande knop waarna Avontuur Dichtbij de overnachtingen en eventuele extra’s voor je regelt.

Extra leuk: voor iedere boeking via Avontuur Dichtbij ontvangt IVN Natuureducatie €25,-, waarmee je het werk van IVN ondersteunt!

Reserveer nu

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met: trektochten@ivn.nl of volg ons op Instagram voor de laatste nieuwtjes en reisverslagen.

© Foto’s door Henny Martens, Peter Thönissen en Sharallya Egger.

Deze IVN Trektocht is mede mogelijk gemaakt door het Fiets en Wandelfonds van Vrienden op de Fiets en Provincie Limburg.

Logo provincie limburg vrienden op de fiets