Tiny Forest
Bomen & Struiken
donderdag24jun2021

Creativiteit in actie: van prototype tot impact. Met vooraper Daan Bleichrodt

Daan BleichrodtDeze MonkeyTalk (podcast) is IVN-er en pionier Daan Bleichrodt aan het woord. Het planten van een Tiny Forest is populair, maar pioniers Daan Bleichrodt en Maarten Bruns startten klein, met het planten van 600 inheemse boompjes in Zaanstad. Van prototype tot impact: binnen 5 jaar groeide dit minibos uit tot een rage. Hoe is dit gegaan? In deze MonkeyTalk vertelt Daan over het vallen en opstaan, zoals het nu eenmaal gaat bij pionieren en het implementeren van bijzondere, nieuwe concepten.  

Daan en Maarten schreven er ook een boek over: Tiny Forest, klein bos, groot avontuur. Dit boek kan je bestellen op de website van IVN. Aanrader!

Luister de podcast

MoneyTalk

MonkeyTalk is het creatief oplaadstation van The Zooooo over toegepaste creativiteit. Huh? Wat is dat eigenlijk, toegepaste creativiteit? En waarom is dat handig om in te zetten? Iedereen is creatief, hoe kan je er beter in worden? En waarom zou dat moeten? Een inspirerende podcast met goeie, creatieve 'voorapers'. Je leert namelijk het beste door na te apen. Met inspirerende verhalen, voorbeelden en concrete tips & tricks. Elke podcast behandelen we een vraag van een luisteraar. Kortom, we willen graag dat MonkeyTalk jouw creativiteit voedt en wat opport.

Meer weten? Kijk op de website