Help je mee tijdens de Boomfeestdag in Zundert?

Help je mee tijdens de Boomfeestdag in Zundert?

Noord-Brabant 22 september 2022

Op woensdag 16 november is het weer Nationale Boomfeestdag. Bijna 500 kinderen gaan op die dag de wondere wereld van bomen beleven. Zij nemen onder andere deel aan een Kinderbomentop, gaan er op uit in het bos, leren van alles over de boomkwekerij en ze gaan natuurlijk bomen planten. Help jij mee?

Om deze dag in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de groepjes kinderen te begeleiden of ondersteuning te verlenen bij een van de verschillende programmaonderdelen. Heb je altijd al mee willen helpen bij de Nationale Viering Boomfeestdag? Dan is dit je kans! Aanmelden kan door vóór 25 oktober een mail te sturen naar info@boomfeestdag.nl. De Boomfeestdag duurt van 09:00 – 14:00 uur. Je reiskosten worden uiteraard vergoedt en tijdens de dag ontvang je een lekkere lunch.

Het landelijke thema van de Nationale Boomfeestdag 2022 is dan ook: “(met) Bomen Werken!”. De Nationale Viering wordt georganiseerd door stichting Nationale Boomfeestdag met de gemeente Zundert en Treeport BCT Partners BV.

 

Deel deze pagina