Limburgse Actieve IVN Ledendag zaterdag 28 januari 2023

Noteer zaterdag 28 januari 2023 alvast in je agenda! Op deze dag vindt de Limburgse Actieve IVN Ledendag plaats. Het IVN District Limburg nodigt jou als actief IVN-lid uit om kennis te maken met andere IVN’ers, met de zaken waar zij de afgelopen 3 jaar mee bezig zijn geweest binnen IVN en met nieuwe inzichten rondom het thema Biodiversiteit. Meer informatie over de locatie, de invulling van de dag en het aanmeldingsformulier volgt later.

Wij zoeken inspiratie!

De voorbereidingswerkgroep is alvast op zoek naar zogenaamde ‘pareltjes’: activiteiten, projecten, campagnes, werkzaamheden, educatief materiaal etc. die de afgelopen drie jaar door jouw afdeling zijn opgepakt en waarvan jullie denken dat dit voor andere IVN’ers inspiratie biedt. Voorbeelden:

  • Heeft jouw afdeling wellicht als gevolg van de corona restricties veranderingen in het activiteitenaanbod doorgevoerd? 
  • Zijn jullie op een andere manier educatie gaan aanbieden? 
  • Hebben jullie andere partners gevonden om mee samen te werken? 
  • Hebben jullie de werkzaamheden van een werkgroep anders vorm en invulling gegeven?
  • Is er een activiteit die zich richtte op het verbeteren of uitdragen van de biodiversiteit in jullie werkgebied?
  • Is er een niet-IVN organisatie die wel bij onze missie past en die hun manier van werken aan ons willen toelichten?

Deel je inspiratirerende paltjes zo spoedig mogelijk met ons. Je mag je idee mailen naar: Jacobs_marleen@hotmail.com. Ook als je twijfelt. We denken graag met je mee!

Het team bestaat uit Heidy, Joyce, Marleen en Peter ondersteund door Sylvia