Beleefweek Drents-Friese Grensstreek

Drenthe 23 augustus 2023

Doe jij ook mee?

Dit jaar vieren we de derde beleefweek in de Drents-Friese Grensstreek van 15 tot en met 22 september. Een week waarin een heel netwerk van gastheren en (natuur)organisaties binnen deze streek samenwerkt om gasten en bezoekers een week lang het gebied te laten beleven. Een onvergetelijk evenement voor bezoekers, omwonenden en ondernemers!

Speciale beleefhap

Tijdens de beleefweek kun je genieten van een speciaal samengestelde beleefhap bij de gastheren Camping Diever, RCN de Noordster en Grenzeloos Drenthe. Je kunt kiezen uit koffie met iets lekkers (€ 5), soep met een broodje (€ 10) of een borrelhap (€ 7,5).

Goodie bag

Voor de eerste 50 deelnemers aan de beleefweek bij bovenstaande drie gastheren ligt een gevulde tas klaar met onder andere een fietskaart, een potje honing, een zoekkaart en nog veel meer. Dus stap op de fiets, trek je wandelschoenen aan en doe mee aan een van de activiteiten die in de beleefweek georganiseerd worden.

Bekijk hier het volledige programma

Maak jij de mooiste foto?

Ben je op pad tijdens de beleefweek en deel je jouw foto’s met ons, dan maak je kans op een overnachting (max 4 personen) bij Camping Diever of RCN de Noordster of een heerlijke lunch bij Grenzeloos-Drenthe voor het hele gezin. Stuur je foto’s naar beleefweekDFG@ivn.nl. De prijswinnaars worden eind september bekend gemaakt.

 

Afbeelding: Karin Broekhuijsen via Marketing Drenthe 

Ontdek meer over

Deel deze pagina