Rosmalen, Nulandse Heide

Het Bewaarde Land is hier te gast in het natuurgebied van zorginstelling e Binckhorst naast de Nulandse Heide. Het is een afwisselend gebied met bossen, zandduintjes, heide en poelen. Een uitdagend gebied voor de kinderen die Het Bewaarde Land bezoeken.

Scholen
Deze locatie van Het Bewaarde Land richt zich voornamelijk op scholen uit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Route
Deze locatie van Het Bewaarde Land vindt u aan de Waterleidingstraat te Rosmalen. Vanaf afslag 50 (Kruisstraat) op de A59 tussen 's Hertogenbosch en Oss, volgt u de aanwijzing Kruisstraat, Rosmalen: Vliertwijksestraat. Rotonde 1e afslag: Waterleidingstraat. 2e afslag links is de straat: De Waterkant. Op het pleintje aan De Waterkant kunnen de kinderen afgezet worden. Vervolgens door het paadje naar het Natuurgebied. In het natuurgebied het pad naar links volgen voor de vijver langs. Daar komt Fleur de kinderen tegemoet.

Contact
Marion de Cocq - m.de.cocq@ivn.nl - 0648622415.

Noodnummer
Tijdens de Bewaarde Landdagen is deze locatie mobiel te bereiken via 06-83448592 (vanaf een half uur voor aanvang van het programma).

Deze locatie wordt mede mogenlijk gemaakt door de gemeente 's-Hertogenbosch, Provincie Noord-Brabant, Brabant Water en Brabants Landschap.