Rosmalen, Nulandse Heide

Het Bewaarde Land is hier te gast in het natuurgebied van zorginstelling De Binckhorst naast de Nulandse Heide. Het is een afwisselend gebied met bossen, zandduintjes, heide en poelen. Een uitdagend gebied voor de kinderen die Het Bewaarde Land bezoeken.

Scholen
Deze locatie van Het Bewaarde Land richt zich voornamelijk op scholen uit de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Contact
Elize Kronenberg | HBL-Rosmalen@ivn.nl 

Parkeerroute voor scholen en vrijwilligers
Deze locatie van Het Bewaarde Land vindt u in de buurt van de Vliertwijksestraat 46 te Rosmalen. Vanaf afslag 50 (Kruisstraat) op de A59 tussen 's Hertogenbosch en Oss, volgt u de aanwijzing Kruisstraat, Rosmalen: Vliertwijksestraat. Rotonde 2e afslag (rechtdoor) Vliertwijksestraat. Al na ca. 80 meter eerste mogelijkheid rechtsaf, inrit; zone 10 km. Meteen linksaf (Zandkant, richting Leuke Meuk). Hier rechts naast de weg kunnen de kinderen afgezet worden en de leerkracht kan hier parkeren.

Wandelroute naar Het Bewaarde Land vanaf P.
Loop verder richting Leuke Meuk over de Zandkant. Einde rechtsaf vervolg Zandkant. Vervolgens linksaf, volg borden Huifbedrijden (Koningsvaren). Als de route voor het huifbedrijden rechtdoor gaat, gaan jullie rechts het bos in over een heuvel het bospad op. Volg de blauw/ rode paaltjesroute. Als de route bij de weg komt, linkaf bospad vervolgen (ruiterroute). Einde pad rechtsaf tot voorbij eerste gebouwtje, daar weggetje linksaf. Einde weggetje rechtsaf paaltjes route vervolg tot poortje. Fleur komt jullie hier tegemoet.

Deze locatie wordt mede mogenlijk gemaakt door de gemeente 's-Hertogenbosch, De Binckhorst, Brabant Water en Brabants Landschap.