Natuurfoto-safari met smartphone

In samenwerking met IVN organiseert Streekmuseum Vredegoed op zaterdag 27 mei de workshop “natuurfoto-safari met smartphone”

Programma
Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot ± 16.15 uur. Na ontvangst met koffie/thee of fris en een koek legt de bekende natuurfotograaf Joëlle Baijer uit hoe je met een smartphone fraaie natuurfoto’s kunt maken. Een IVN Natuurgids maakt je wegwijs in de ObsIdentify app, waarmee je gemakkelijk planten en dieren kunt identificeren. De Obsidentify app graag alvast vooraf installeren.

Daarna is er een excursie in het prachtige natuurgebied rondom Vredegoed. Je hebt ruim anderhalf uur de tijd om foto’s te maken en met de app te leren wat er zoal op voorkomt. Ervaar de natuur met al je zintuigen en leg je eigen creativiteit volledig in uw foto’s. Afsluitend gaan we de resultaten gezamenlijk bekijken in het museum en leren we van elkaars succes. Je kunt dan ook het museum bezoeken en/of een consumptie nuttigen en napraten over een mooie en leerzame middag.

Tentoonstelling
Een aantal van de gemaakte foto’s zullen worden afgedrukt en – uiteraard met naamsvermelding – worden tentoongesteld in Streekmuseum Vredegoed.

 

Prijs en aanmelden

  • De kosten voor deze safari zijn € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee/koek.
  • Meld je aan vóór 25 mei via fotosafari@ivnvechtplassen.nl
  • Betaling per pin of contant op locatie.
  • Beperkt aantal plaatsen: VOL = VOL
Waar
Streekmuseum Vredegoed
Heuvellaan 7
3612 BA Tienhoven
Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee/koek
  • Aanmelden verplicht: Ja

Werkgroep Fotosafari

Ontdek meer over

Deel deze pagina