Activiteitenbijeenkomst

Om komend jaar weer een heel mooi programma neer te kunnen zetten willen we alle leden graag uitnodigen voor de activiteitenbijeenkomst (voorheen gidsenvergadering) op 26 oktober bij Vredegoed.

De gidsenvergadering sluit niet helemaal meer aan op wat we doen. Daarom maken we de gidsenvergadering breder zodat we ook de cursussen en samenwerkingen met andere organisaties (denk aan Tweetakt festival en Fotosafari Vredegoed) mee kunnen nemen. Om het geheel aan activiteiten in de toekomst ook goed te kunnen organiseren zijn we op zoek naar leden voor activiteitencoördinatie. Als coördinator ben je aanspreekpunt voor nieuwe activiteiten en ook de afstemming daarvan. Over de verdere invulling vertellen we op de avond meer, maar denk alvast na of het misschien bij jou past.

We willen graag de terugkerende activiteiten en nieuwe ideeën voor komend jaar inventariseren om een basis te maken voor het jaarschema. Het jaarschema gaan we voortaan in een online agenda verwerken die we constant kunnen aanvullen en bijwerken.

Vanaf 19:30 staat de koffie en thee klaar, en om 20:00 willen we graag beginnen.

Tot dan!

 

Ridderhofstad Gunterstein
Waar
Streekmuseum Vredegoed
Heuvellaan 7
3612 BA Tienhoven
Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Secretariaat

Truus Lefeber

Ontdek meer over

Deel deze pagina